15 cadeau-ideeën

02/11/2021
cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers
729
Views

Nederland is natuurlijk een echt fietsenland. En wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een cadeau waardoor fietsen nog leuker wordt! Bij Santafixie hebben we een breed assortiment aan producten die perfect zijn om aan iemand cadeau te doen. Je kunt kiezen uit formele of luxe geschenken voor amateur- of professionele fietsliefhebbers, of producten om je fiets mee te onderhouden waardoor je er nog langer van kunt genieten!

BEKIJK CADEAU-IDEEËN

Top 15 cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

We hebben een lijstje gemaakt met 15 topproducten om cadeau te doen aan familie of vrienden. Al deze producten zijn verkrijgbaar in onze Santafixie webshop.

1. Santafixie Raval Fixie Fiets – Yellow Sunset

Merk: Santafixie

Prijs: 499,00€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

Onze eigen Santafixie Raval-fiets is superlicht; hij weegt slechts 9,5 kilo. Met een frameset en vork van aluminium 6061 is ‘ie daarbij ook nog eens extra stevig. Je kunt kiezen uit drie verschillende sturen: riser, bullhorn en drop bars. Met de standaardontwikkeling (46T kettingblad met een 16T tandwiel) race je straks door de stad!

VERGELIJK BICICLETA SANTAFIXIE RAVAL YELLOW SUNSET

2. Bollé Exo MIPS-helm – Zwart

Merk: Bollé

Prijs: 130,00€ 114,50€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

De Bollé Expo Mips-helm is geïnspireerd de auto-industrie. De helm vermindert luchtwrijving en verbetert de aerodynamica. Dankzij het kliksysteem zit ‘ie altijd comfortabel en passend. Ook beschikt deze helm over het MIPS-systeem, wat extra bescherming biedt tegen plotselinge roterende bewegingen.

KOOP BOLLÉ EXO MIPS-HELM – ZWART

3. Chrome Industries Urban Ex Gas 22L Rugzak – Zwart / Zwart

Merk: Chrome Industries

Prijs: 169,95€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

De Chrome Industries Urban Ex Gas 22 rugzak is volledig waterdicht. Het is een zeer veelzijdige rugzak, geschikt voor dagelijks gebruik, tijdens je studie of voor wanneer je de natuur in gaat. Met deze rugzak zijn je spullen altijd beschermd tegen de regen.

KOOP CHROME INDUSTRIES URBAN EX GAS 22 RUGZAK

4. Cikkel The Sword Sweatshirt – Grijs

Merk: Cikkel

Prijs: 79,95€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

Het The Swords-sweatshirt van Cikkel is ontworpen als eerbetoon aan de beroemde Miguel Indurain. Zijn beroemde Pinarello-fiets, bijgenaamd “The Sword”, is een waar icoon onder wielrenners. Met dit shirt kun je je passie voor fietsen overal mee naartoe nemen.

KOOP CIKKEL THE SWORD GRIJS SWEATSHIRT

5. Giro DND Yasuda handschoenen – Zwart

Merk: Giro

Prijs: 29,95€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

De Giro DND Yasuda-handschoenen zijn duurzaam en eenvoudig. Je kunt ze overal voor gebruiken; van agressieve trails tot alleycat-races. De handschoenen zijn voorzien van DND ™ (Down And Dirty) -technologie en hebben een perfecte pasvorm en grip.

KOOP GIRO DND YASUDA HANDSCHOENEN – ZWART

6. Pit Viper The Mud Slinger Abril

Merk: Pit Viper

Prijs: 69,00€cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

De Pit Viper The Night Fall Polarized bril is stijlvol en simpelweg supertof! Met deze resistente bril heb je perfect zicht op je omgeving, terwijl je ogen goed worden beschermd. De gepolariseerde lenzen zorgen voor scherpe kleuren en bieden volledige bescherming tegen UV-stralen.

KOOP PIT VIPER THE THE MUD SLINGER ABRIL

7. Kryptonite Keeper 12 Mini-6 beugelslot

Merk: Kryptonite

Prijs: 38,95 34,95€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

Het Kryptonite Keeper 12 Mini-6 beugelslot is gemaakt van 12 mm brede stalen buizen, welke bestand zijn tegen de meest gebruikte gereedschappen onder fietsdieven. Het slot heeft een U-vorm en heeft een veiligheidsclassificatie van 5 op 10.

KOOP KRYPTONITE KEEPER 12 MINI-6 U-LOCK

8. Supacaz Supasox Straight Up Sokken – Koraal / Zwart

Merk: Supacaz

Prijs: 9,95€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

De Supa Sox Straight Up sokken van Supacaz zijn zacht en comfortabel. Ze passen perfect om je voeten en de stof is daarbij ook nog eens ademend. De sokken zijn gemaakt met vochtabsorberende technologie, waardoor je voeten droog en fris blijven.

KOOP SUPACAZ SUPASOX STRAIGHT UP CORAL / BLACK SOKKEN

9. Rains Base Jacket – Scarlet

Merk: Rains

Prijs: 81,00€ 68,85€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

De waterdichte Rains Base Jacket in Scarlet is gemaakt van zacht, superlicht en comfortabel materiaal. De jas is minimalistisch ontworpen en is uitgerust met verborgen ritszakken en een elastische capuchonrand en mouwomslag.

Dit is echt een moderne en comfortabele jas, ideaal voor regenachtige dagen. Het materiaal is een lichte maar sterke polyester stof bedekt met flexibel polyurethaan. Alle toevoegingen en accessoires zijn gemaakt met materialen die extra geschikt zijn voor vochtige omgevingen.

KOOP BASE JACKET RAINS FIETSJAS – SCARLET

10. Boek – One Year on a Bike

Prijs: 39,90€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

One Year on a Bike beschrijft een fietsreis van Amsterdam naar Singapore. Het boek legt uit hoe je bepaalde routines achter je kunt laten en je kunt richten op een nieuw avontuur, met een nieuw levensritme. Er wordt beschreven hoe we kunnen leren van het steeds langzaam veranderende landschap en welke impact reizen per fiets kan hebben op je leven.

KOOP EEN JAAR OP EEN FIETSBOEK

11. Stance Pulp Fiction sokken

Merk: Stance

Prijs: 17,90€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

 

Stance Pulp Fiction-sokken worden geproduceerd door het merk Stance en brengen een ode aan de Quentin Tarantino-films. Deze sokken zijn zeer comfortabel, ademend en elastisch. Ze hebben een perfecte pasvorm en blijven goed op hun plek, ongeacht hoeveel je beweegt.

KOOP STANCE PULP FICTION SOKKEN

12. Brooks Dalston Medium rugzak

Merk: Brooks

Prijs: 150,00€ 125,00€

Brooks Dalston Medium Tex Nylon Zwarte Rugzak

Deze zeer elegante waterdichte Brooks rugzak is gemaakt van katoen en heeft prachtige leren details. De tas heeft een inhoud van 20 liter en een binnenvak voor een 15 «laptop, plus drie grote binnenvakken en twee buitenvakken. Het heeft ook een handig elastisch vak voor je bidon. Ook verkrijgbaar en blauw.

KOOP BROOKS DALSTON MEDIUM RUGZAK

13. 100% Speedcraft SL Soft Tact – Zwart / oranje bril

Merk: 100%

Prijs: 210,00€ 179,00€

Bril 100% Speedcraft LL Soft Tact - Zwart/Oranje

Deze bril is uitgerust met een scherm dat de ogen volledig beschermt tegen UV-stralen. De omhullende glazen vergroten het zijzicht aanzienlijk en hebben daarbij ook luchtinlaten om te voorkomen dat ze beslaan. De bril is perfect voor wielrenners die presteren op hoog niveau; ze zijn bijvoorbeeld de favoriete keuze van Peter Sagan! De Speedcraft-brillen zijn verkrijgbaar in een grote (LL) of kleinere pasvorm (SL).

COMPRAR GAFAS 100% SPEEDCRAFT SL SOFT TACT NEGRO NARANJA

14. Herschel Charlie zwarte portemonnee

Merk: Herschel Supply Co.

Prijs: 19,99€ 16,99€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

Deze Herschel kaarthouder-portemonnee is voorzien van een RFID-beschermlaag en heeft meerdere vakken voor je pasjes, plus een opberghoes. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.

KOOP HERSCHEL CHARLIE BLACK PORTEMONNEE

15. Elite Arion Mag-rollen

Merk: Elite

Prijs: 365,00€ 345,00€

cadeau-ideeën voor fietsliefhebbers

Wil je op regenachtige dagen gewoon blijven trainen? Dat kan! Met deze fietsroller kun je trainen wanneer je maar wilt. De Elite Arion Mag-rollers nemen weinig ruimte in en zijn compatibel met virtuele platforms zoals Zwift of Bkool.

BEKIJK ELITE ARON MAG-ROLLEN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *