Dosnoventa wordt herboren in Santafixie

27 octubre, 2020
dosnoventa barcelona

Het is niet nodig om tot as te vergaan om herboren te kunnen worden, maar het is duidelijk dat het nemen van enkele slechte stappen je in staat stelt om te stoppen, te reflecteren en een nieuwe richting te markeren op de routekaart. DOSNOVENTA, het merk uit Barcelona dat sinds 2010 het icoon van het vaste tandwiel is, verandert van koers. Een nieuwe reis die terugkeert naar de wortels van het oorspronkelijke project: het stadsfietsen. Na avonturen in het veldrijden en wielrennen keren ze met meer kracht en vastberadenheid dan ooit terug naar het vaste tandwiel.

FRAMES VAN DOSNOVENTA WEERGEVEN

dosnoventa

Sommige dingen veranderen echter niet, zoals hoogwaardige assemblages met exclusieve onderdelen en ontwerpen. Dat zit in het DNA van het merk. Dat geldt ook voor een radicaal en zorgvuldig merkbeeld en een levensstijl die weerspiegeld worden in video over de hele wereld. Feesten, criteriums, muziek, vrienden en bier zijn altijd perfect gecombineerd met kwaliteitsvolle merchandising, uitstekende audiovisuele producties en uiteraard fietsen uit de topklasse.

In dit jaar, 2020, vol veranderingen en eigenaardige omstandigheden, wil DOSNOVENTA terugkeren naar de vier basisframes van haar identiteit als merk, altijd met Columbus- stangen, waardoor de kleur zwart en het minimalisme maximaal tot hun recht komen. Qua afbeeldingen heeft DOSNOVENTA gekozen voor een nieuw, eenvoudig maar krachtig ontwerp voor haar fietsen en onderdelen

dosnoventa

De eenvoud keert terug. Het frame BARCELONA komt terug, met stalen stangen en de esthetiek van een klassieke fiets. De actie komt terug, met het frame DETROIT en de agressieve aluminium geometrie. Het model Houston komt terug, maar deze keer omgedoopt tot LOS ANGELES, ook gemaakt van aluminium. En TOKYO komt terug, het neusje van de zalm, volledig gemaakt van koolstof. Alle frames zijn beschikbaar in het zwart, met een extra toegevoegde kleur, op basis van het model. Alle frames zijn al beschikbaar bij Santafixie.

Barcelona

 DOSNOVENTA BARCELONA

Los Ángeles

 DOSNOVENTA LOS ÁNGELES

Detroit

 DOSNOVENTA DETROIT

Tokyo

 DOSNOVENTA TOKYO

Naast de vernieuwde catalogus met frames brengt DOSNOVENTA een nieuwe collectie onderdelen van hoge kwaliteit op de markt. In deze productcatalogus kun je verschillende typen sturen, stuurpennen, wielen en zadelpennen vinden, gemaakt van koolstof. En dit alles met een spectaculaire afwerking.

FRAMES VAN DOSNOVENTA WEERGEVEN

dosnoventa

dosnoventa

DOSNOVENTA LA

DOSNOVENTA DETROIT

Barcelona, Detroit, Los Angeles of Tokyo? Welk frame ga jij gebruiken om je droomfiets mee op te bouwen?

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *